tisdag 7 september 2010

Tyvärr :(


Hej!

Jahapp då var det en ny dag då med nya möjligheter o en del slit.
Igår hände det inget speciellt alls.......är sååååå trögt o komma igång med den riktiga höststädningen. Nej tacka vet jag när man jobbar då får man mer gjort än när man går hemma o drar. Tyvärr så ringde brukaren jag sökte jobbet hos igår och hade ett negativ besked:( Men det är bara att spotta i nävarna o söka vidare:)
Kikade på Biggest Looser igårkväll. Verkar rätt slitsamt o vara med där om man säger så:) Håller så klart på killen från Leksand:) Ikväll börjar Idol med:) Bra nu när hösten kommer att de visar lite premiärer på olika program som man kan kika på i höstmörkret.
På fredag blir det lite rajtantajtan minsann...:)) Ska till Sussie på sexparty och sjunga lite karaoke:)) Skoj att det händer nåt, det var ju ett bra tag sen:)) Vet inte om det blir någon utgång efteråt.....finns väl inget att gå på nu förutom Wasastugan....BP är ju stängt, men öppnar väl förhoppningsvis så fort som möjligt. Ska bli spännande o se va det blir nu när Dan har köpt det. En sportbar blir det iaf....så långt vet vi:) Men vart ska alla ickesportintresserade ta vägen tro???
Nej nu är det dags o lyfta på rovamentet o göra lite nytta här......hoppas för Guds skull att mitt arbetsgivarintyg kommer idag.....måste ju skicka in alla papper till facket så man får lite kosing i oktober med.....Ha en härlig tisdag ....

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar