fredag 20 januari 2012

Nu jäklar....


....verkar det som om vi börjar komma in i rätta gängorna igen:)) Höll mig faktiskt vaken o TITTADE PÅ TV, utan att somna tills halvtolv igårkväll:)) Sov först som en stock till halvsex, men drog täcket över huvudet o somnade om till tjugoöversju:))) Magen har nog oxå börjat att ställa in sig på normaltid igen, är inte lika hungrig nån timme efter frukost som jag varit under veckan. Iofs är det ju bra o vakna tidigt, men så tidigt är ju liiiite onödigt kanske.

Idag har det inte hänt ett skit i princip. Varit o hjälpt mamma med o handla lite o sopat snö. Hon är ju så jäv*a envis så det är inte klokt. Måste hålla på med snön själv när vi sagt att vi ska hjälpa henne. Så nu är revbensfästet paj igen i denna sköra kropp. Tänk att hon aldrig kan lyssna??? Men allt ska ju ske på en gång o då gör hon det själv istället för att vänta tills nån av oss kommer. Envisa älskade mamsen min<3.

Vår lilla älskade kattbebis Zelda flyttade idag:( En väninna till mig, Susanne ville ha henne. Lite sorgligt är det allt, men vi kan ju inte ha hur många katter som helst. Hon o Tarzan var bästisar o busade jämt. Nu får han väl röja med sin kära mor istället som han gjorde innan. Zelda kommer att få det kanon dit hon kommer nu och det är så skönt o veta:))

Nej nu kanske man ska ta o laga lite mat snart, idag blir det panerade kotletter med rostade rotfrukter......längtar tills Ylva kommer hem med receptet på Panang curry från Mamma Mia...Ha en trevlig helg....

Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar