tisdag 17 januari 2012

Jetlaggad än


Halloj!

Ja vi är jetlaggade ännu, trodde inte det skulle sitta i så här länge, men men det tar väl den tid det tar o rätta till sig. Det blir väl så att jag har kommit in i rätta gängorna lagomt tills jag ska börja att jobba heltid om knappt två veckor:) Annars har dagarna gått åt att tvätta igenom hela packningen o tagit reda på den, städat när vi kom hem och vilat:)

Nu har man ju även fått blodad tand för det här med Thailand, så nu ska vi lägga upp en plan för hur vi ska kunna spara undan pengar varje månad. Det vore ju toppen om man kunde lägga undan ett par tusen:) Det finns ju andra billigare resmål, men man får ju även tänka på vad det kostar att leva i de länderna och Thailand är ju utsett för trejde året i rad nu att vara det mest prisvärda landet att åka till. Och det kan ju jag hålla med om. Nu åt och drack ju vi speciellt billigt, men det kostade inte mycket att handla kläder o sånt heller. Det dyraste jag köpte var hårmousse = 125 sv. kronor. Men kläder o sånt kan man ju pruta ner till hur lite som helst. Beställde man in en öl så var den billigare än t.ex apelsinjuice eller fruitshake:)) Ja nu gäller det o ligga i o spara, ju bättre det går desto fortare kan man åka. Det hade varit skoj om man kunde åka samtidigt som Angelica med familj om ett år, men då ska vi nog vinna på Lotto först. Har räknat ut att vi måste minst spara ihop 45 000:-, vilket tar minst två år.

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Funderar på om vi ska åka ner till mamma en sväng eller om vi tar det i morgon när vi ändå ska ut o åka. Det blir nog en slappardag misstänker jag:)

Tjingeling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar