måndag 28 oktober 2013

Galen ålandskryssning



Hej!

Har överlevt även denna galna kryssning. Längesen man har skrattat som nu kan jag lova:)

Resan ner var väl rätt lugn om man säger så. Klart vi intog delar av vår färdkost, men var i bra skick när vi lämnade bussen. Gick direkt och fick våra hyttnycklar innan vi som vanligt slog oss i slang med lite löst folk och andra utanför terminalen för att inta resterna av vår flytande föda. Satt väl där i ett par timmar innan det var dags o kliva ombord.

Precis som vanligt hade vi skitroligt. Umgicks med våra hyttgrannar och satt i hytten o skålade. Vet inte va klockan var när vi kom ner i Fun Club och besteg dansgolvet. Dansade till sista dans och då fortsatte vi till Tapasbaren för lite nattmat., innan vi skulle fortsätta på discot som var meningen. Men se det vart ingen mer dans den natten. När vi satt där så trillade det ner en massa folk omkring oss o började snacka. Jättetrevliga människor och det tog ett bra tag innan polletten trillade ner. Det var ju en del av killarna i Matz Bladhs och Per-Håkans som vi snackade med :)) Kanontrevliga och vi partade hela natten till klockan var runt halvsex!!! Jag o Annelie stupade i säng o sov till halvelva. Då var det bara att spackla i rynkorna igen (så gott det gick), ta sig en stor klunk Jäger och sen lite frisk luft på däck:) Käkade lite lunchbuffé, sen beträda dansgolvet igen. Snackade lite med Niclas i M-B, han undrade bl.a. hur det gick med min tröja han missbrukade alkohol på....spillde nämligen ut en hel bricka med Jägermeister över mig.




Resan hem ska vi inte tala om.....den var nästan roligare än kryssningen:)) Annelie skulle knäppa kort på mig när hon kom åt nåt på min nya tel. Den knäppte hela tiden och fotosessionerna blev skitroliga. Ja man har ju inte roligare än man gör sig heter det ju. Nästan en liter Jäger gick åt på bussen hem. Björn (busschauffören) kramade om oss när vi kom hem och sa att han hade haft en underhållande och rolig resa från Stockholm.....personligen så tror jag att det var nog bara han som uppskattade våra tok i bussen.

Hade som tur var semester i fredags. Denna dag gick åt till att tycka lite synd om sig själv och nöta soffa. Men va fan .... man lever bara en gång. Nu blir det ingen kryssning förrän fram emot mars/april.

Tack Doris för ett par helgalna dagar till havs:))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar