måndag 2 april 2012

Shit

..va längesen jag skrev nu:( Måste ta mig en riktig funderare på vad som hänt sen sist. Hmmm var ska vi börja??

Melodifestivalen: Rätt oki i år tycker jag förutom Ranelid och Flink då förstås!! Men direkt jag hörde Loreen i första deltävlingen så sa jag - Hon vinner alltihopa:)) Vem vet man kanske har musiköra..haha:)) Hon är ju tydligen favorittippad hos bookmakers har jag hört.

Jobb: Jobbar nu som ni alla vet heltid för Jessica, som i dagarna ska föda sitt andra barn. Som ni vet trivs jag såååå jävla bra och tycker det är det bästa jobb jag nånsin har haft. Tagit på mig ett extra pass på påskafton har jag gjort med o det kan man väl göra när vi iallafall inte ska hitta på nåt spec. under Påsk.

Sport: Mora IK hänger kvar i allsvenskan och klarade inte av att komma till KS i år:( Tyvärr kom ju LIF dit, men det verkar som om återtåget spårar ut i år igen. Mitt favoritlag i ES Djurgården får tyvärr komma hit den här säsongen o spela mot Mora. Konstigt egentligen, men visar man inte hjärta så kan det bli så:(

Sjukdomar: Micke råkade ut för magsjuka för ett par veckor sen. Han vaknade halvfem på morgonen o sa - Ankan jag måste spy....o jag svarade att det behövde han inte alls..men klart han gjorde det:( Det värsta va att jag skulle ju jobba o börja halvnio!!! Ringde jobbet o sa som det va och fick motvilligt hålla mig hemma både onsdag o torsdag. Turligt nog klarade jag mig tack vare det bästa...VITPEPPARKORN o COCACOLA...Annars är man piggelin tycker jag, mår mycket bättre än för ett halvår sen (innan infarkten) och den 9:de är det ett halvår sen jag slutade röka för gott:)) Tjohooo för mig:))

Familj: Ja det går undan o man märker ju det mest på de små älsklingarna. Charlie blir nu 10 månader den 8:de april o Thea blir 8 månader den 4:de:) Helt jävla otroligt så fort det går:(( Trollprinsessan är rätt rolig och man märker att hon börjar förstå mycket o även vet hon när hon är rolig:) tokunge där<3. LÄNGTAR efter mina andra trollungar med o ev. åker jag ner till Angelica runt 8:de maj.
Min älskade son ska jag träffa på fredag...mysmys:)

Ja det var nog lite uppstaplat vad som hänt typ....inte mycket m.a.o.

Idag är jag ledig efter att ha jobbat hela helgen. Lovade mamma att tvätta bilen idag, vilket vi oxå gjorde jag o Micke. Sen har det varit egentid som gällt o det är jag då värd tycker jag;) Nej nu är det nog dags o avsluta för idag.....ska snart titta på *30 grader i februari*, bara två avsnitt kvar nu. För två veckor sen var Peters restaurang med och Somporn hade en replik t.o.m:) Hon sa - Jag ska hämta menyn:)) Jaja...jag gillar den serien skarpt o sen har vi ju Big Brother med förstås:) Vet inte vad jag ska säga om det i år. Hatar de elaka människorna som varit o är där. Men nu är ju nästan alla borta. Har egentligen ingen favorit men Lars o Camilla är väl kandidater till vinsten tycker jag. Marcel borde vara ute för längesen o den där Jennifer är ju för fan farlig för omgivning. Hanna W är ju urblåst, men jag tycker fan inte att man behandlar folk som som hon blev behandlad.....jaja...nej nu är det snart dags o inta soffläge.....Ha det bra...hörs snart igen. Ska skärpa mig.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar