tisdag 24 april 2012

Long time





Hej!

Då var det ett tag sen igen då:( Sist jag skrev så hade vi bokat en kryss till Åland så sagt o gjort drog vi iväg med tåg på onsdagmiddag:) Hade en trevlig tripp på tåget och det slank ner några cider. På Cityterminalen har de ju en Vikingline-disk så vi checkade in redan där och fick våra hyttnycklar. Precis som sist var ju hytten på Captains deck plan 11:)) Måste säga att det är värt pengarna o bo där:) Som vanligt hade vi en suverän resa tillsammans jag o Kerstin. Åt gott på Foodgarden, drack gott i hytten och dansade en del:) MEN nu ska ni få höra om nåt som aldrig hänt förut. Vi gick o la oss klockan 01.30!!!!! Kerstin var genomförkyld och jag var trött. Kröp ner i de superdupersköna sängarna o somnade som en prinsessa under de tjocka duntäckena:) Döm om min förvåning när jag vaknade ett antal timmar senare o klockan var 11.10:)) Kerstin gick upp o kokade vatten o sen fikade vi med lite kaffe o varsin smörgås i sängen:) Bör kanske tilläggas att vi även drack Bayliss ur champagneglas till frullen med;) Efter det så blev det en dusch o sen ner på Funclub för lite underhållning o lite mer gott o dricka. Vips var klockan halvfyra o båten la till för den här gången. Nästa gång vi åker så har vi bestämt att ta en dubbelkryss:) När vi kom till Cityterminalen för bussresan hem, så vart vi attackerade av telefonförsäljare. Och som seden är kom jag hem med en ny telefon. Bra pris tyckte jag det var, i detta mobilpriskrig som råder. Denna gång vart det en HTC Sensation och det kommer att ta några veckor innan jag vet hur den funkar. Men har fipplat lite på den o det ljusnar mer o mer:) Tack älskade bästa Kerstin för en toppenkryss igen:))

Annars då?? Tjaa..kattbebisarna är nu dryga sex veckor och har de tur får de flytta båda två hem till Mia i Uttran:) Hon ska iallafall ha långhåriga Iggy. Jäklar vilka sötnosar det här är kan jag lova o riktiga busfrön.

Både jag Micke, Alexandra o Thea har varit förkylda dryga veckan nu. Men jag har klarat av o jobba ändå. Hade två nätter på raken när den bröt ut o tur va väl det. Jobbar för fullt och den här veckan är väl den längsta veckan...måndag o onsdag natt sen fredag, lördag och söndag dag. Men jag trivs så bra så det gör då ingenting.

Kan ju även tala om att trollprinsessan och hennes kusin Charlie växer så det knakar. Charlie är ju nu snart 11 månader o nu kryper han för fullt. Thea verkar inte ha nå bråttom med krypandet, men hon klappar händerna, spelar på munnen, vet var lampan o klockan är:)) Älskade trollungen Jack har haft vattenkopporna men jag tror att det var en lindrig variant han fick:)

Detta var en liten uppdatering av vad jag minns i stora drag....ni får ha det bra tills nästa gång jag skriver o det ska väl inte dröja allt för länge hoppas jag...

Tjingeling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar